Türkiye geneli elektronik kart tamiri hizmeti

Vestel SR, SA, Low Voltage Hatası Ve Çözümü
Vestel SR, SA, Low Voltage Hatası Ve Çözümü

Vestel Sr, Sa, Low Voltage hatası ve çözümü ; elektronik kart ve beyaz eşya elektronik kartlardan tamir eden firmamız İstanbul Kartal'da Vestel marka cihazların elektronik kartları da tamir etmekteyiz.

Vestel marka ve Regal marka cihazlarda kronik olan arızalardan olan buzdolabı hata kodu veriyor, SR, SA, Low Voltage.

  • Vestel buzdolabı ünlem işareti sorunu nasıl düzeltilir
  • Vestel buzdolabı ünlem işareti yanıp sönüyor
  • Buzdolabı Soğutmuyor
  • Buzdolabı Motoru Çalışmıyor

Vestel marka buzdolabınız ekranında herhangi bir hata kodu veriyorsa buzdolabınızdaki bazı problemlerin giderilmesi gerekmektedir yukarıda da bahsettiğimiz gibi SR, SA, Low Voltage arıza kodu gösteren buzdolaplarında bulunan elektronik kartın arızalanmış olduğu anlamına gelmektedir.

Elektronik kartının tamiratı neticesinde bu tip arızalar giderilmektedir firmamız her türlü beyaz eşya ve buzdolabı elektronik kartları tamir etmektedir.

Vestel SR, SA, Low Voltage hata kodları elektronik kart anakartının arızalandığı anlamına gelmektedir bu hata kodları buzdolabınızın  soğutmaması ve tamir olmadığı sürece ileride daha büyük arızalar çıkaracağı anlamına gelmektedir.

Vestel buzdolabı elektronik kartları zamanla arızalanabilir firmamız her türlü beyaz eşya elektronik kartlarını ekonomik fiyatlara tamir etmektedir tamir edilenin Elektronik kartları uzun yıllar sorunsuz çalışabilmektedir.

Vestel buzdolabı elektronik kart arızaları nelerdir.

  • Buzdolabı ekranında SR hatası veriyor
  • Buzdolabı sa arızası gösteriyor
  • Buzdolabı low voltage düşük voltaj arızası gösteriyor

Vestel buzdolabı elektronik kart tamiri İstanbul

İstanbul Anadolu yakası Kartal'da bulunan atölyemizde Vestel marka buzdolaplarının elektronik kartlarını tamir etmekteyiz telefon ve WhatsApp numaramız 0551 013 89 29